Op het einde van dit schooljaar (06/2023) stopt Jobsopschool.be.

Een combinatie van het lerarenplatform en het lerarentekort zorgt ervoor dat Jobsopschool.be er niet meer in slaagt om een kritische massa aan werzoekende onderwijzers te bereiken. Daardoor werd Jobsopschool.be voor scholen ook minder interessant.

We zijn wel er van overtuigd dat Jobsopschool.be een positieve kracht was in het onderwijslanschap en door transparant vacatures - meer dan 7500! - kenbaar te maken vele onderwijzers aan een job hebben geholpen. Bedankt voor jullie vertrouwen gedurende de voorbije 14 jaar!

Jobsopschool.be voor werkgevers: scholengemeenschap registreren

Beheer je een school waarvan je vacatures wil invullen?

Om vacatures op Jobsopschool.be te plaatsen moet je je registreren. Tijdens de registratieprocedure worden gegevens gevraagd over de scholen die je beheert. De scholengemeenschap wordt pas actief na een telefonische controle. De verschillende stappen van de registratie:

  1. Tijdens de eerste stap van de procedure worden de gegevens van de coördinerend directeur (codi) gevraagd. Hiervoor is onderaan een formulier te vinden.
  2. Gegevens over de scholengemeenschap worden tijdens de tweede stap verzameld. Ook worden er instellingen voor de werking van jobsopschool.be bepaald.
  3. De derde stap geeft aan welke scholen bij de scholengemeenschap horen. Tijdens deze stap worden naast adresgegevens onder meer de instellingsnummers van de scholen opgevraagd.
  4. De codi wordt telefonisch gecontacteerd na het invoeren van de schoolgegevens. Het contact gebeurt zo snel als mogelijk na registratie. Tijdens het gesprek kunnen er gerust vragen gesteld worden over de werking van Jobsopschool.be.
  5. Na activatie kan de codi gebruikers toevoegen. Tijdens deze stap krijgen directieleden, stafmedewerkers, administratief bedienden toegang tot Jobsopschool.be.

Bij verdere vragen kan je de veelgestelde vragen raadplegen of contact met ons opnemen. Wil je je registreren als autonome school registreren, neem dan rechtstreeks contact met ons op.

Registreer Coördinerend Directeur

Login Gegevens
Persoonlijke Gegevens
Voer de postcode of de naam van de stad in en kies uit de lijst.
Contact Gegevens