Scholengemeenschap Sportkampen en Bewegingsschool Kavvv-Fedes - al 32 vacatures ingevuld!

Adresgegevens Sportkampen en Bewegingsschool Kavvv-Fedes
Lieven Bauwensstraat 20
8200 Sint-Andries
Contactpersoon Diede Linseele
Contactpersoon personeelsdienst Diede Linseele

Scholen in Sportkampen en Bewegingsschool Kavvv-Fedes

School

Diede Linseele

Diede Linseele

Kaart met scholen in Sportkampen en Bewegingsschool Kavvv-Fedes

Toon of verberg markers.

Vacatures in Sportkampen en Bewegingsschool Kavvv-Fedes

Vacature voor Turnleerkracht kleuter en Turnleerkracht lager in Assebroek

Duur: 2 maanden, van 10/10/2020 tot 19/12/2020
Vacature 'Bewegingsschool voor kleuters' in Brugge. KAVVV&FEDES vzw selecteert een sportieve kleuterbegeleid(st)er om wekelijks op zaterdagvoormiddag de Bewegingsschool in Brugge te begeleiden. Van za 10/10 tot za 19/12 telkens van 8u00 tot 12u00. Samen met een sportieve collega bouw je een groot bewegingsparcours in de sporthal en begeleid je de kleuters samen met hun ouders. Je leert hen motorische vaardigheden, je danst, je speelt actieve en interactieve spelletjes, kortom: je geeft de kinderen een supertoffe zaterdagvoormiddag in de sporthal! We geven je graag alle nodige info over ons concept.

Vacature details

Vacature voor Turnleerkracht kleuter en Turnleerkracht lager in Jabbeke

Duur: 2 maanden, van 10/10/2020 tot 19/12/2020
Vacature 'Bewegingsschool voor kleuters' in Jabbeke. KAVVV&FEDES vzw selecteert een sportieve kleuterbegeleid(st)er om wekelijks op zaterdagvoormiddag de Bewegingsschool in Jabbeke te begeleiden. Van za 10/10 tot za 19/12 telkens van 8u00 tot 12u00. Samen met een sportieve collega bouw je een groot bewegingsparcours in de sporthal en begeleid je de kleuters samen met hun ouders. Je leert hen motorische vaardigheden, je danst, je speelt actieve en interactieve spelletjes, kortom: je geeft de kinderen een supertoffe zaterdagvoormiddag in de sporthal! We geven je graag alle nodige info over ons concept.

Vacature details