Scholengemeenschap Sportkampen en Bewegingsschool Kavvv-Fedes - al 33 vacatures ingevuld!

Adresgegevens Sportkampen en Bewegingsschool Kavvv-Fedes
Lieven Bauwensstraat 20
8200 Sint-Andries
Contactpersoon Diede Linseele
Contactpersoon personeelsdienst Diede Linseele

Scholen in Sportkampen en Bewegingsschool Kavvv-Fedes

School

Diede Linseele

Diede Linseele

Kaart met scholen in Sportkampen en Bewegingsschool Kavvv-Fedes

Toon of verberg markers.

Vacatures in Sportkampen en Bewegingsschool Kavvv-Fedes

Vacature voor Turnleerkracht kleuter en Turnleerkracht lager in Assebroek

Duur: 5 maanden, van 08/01/2021 tot 28/05/2021
Deeltijds of buiten de normale schooluren
Is kinderen animeren, aanzetten tot bewegen en zaken bijbrengen jouw ding? Hou je ervan om het weekend op een veelzijdige en gezonde manier in te zetten? Dan is Sport op Vrijdag iets voor jou! Op vrijdagnamiddagen, startend vanaf vrijdag 8 januari, organiseert KAVVV&FEDES vzw i.s.m. Stad Brugge wekelijks Sport op Vrijdag. Dit is een uurtje omnisport voor kinderen van 7-12 jaar dat telkens doorgaat van 16u30 tot 17u30 in Sporthal De Landdijk te Zeebrugge. We selecteren hiervoor nog een gedreven sportmonitor uit de regio die gemotiveerd is om de plaatselijke jeugd wekelijks een uurtje te laten sporten en bewegen. Ben je lid of trainer bij een sportclub? Voor deze enthousiaste kinderen is dit uurtje omnisport vaak een eerste kennismaking met een bepaalde sport, waarna een aansluiting bij een naburige sportclub snel volgt. Een leuke manier om met toekomstige leden in contact te komen. Wil jij van deze mooie gelegenheid gebruik maken om jezelf en de Zeebrugse jeugd een sportieve vrijdagnamiddag te bezorgen? Neem dan contact op met KAVVV&FEDES voor meer informatie. Kom je zelf niet in aanmerking? Aarzel dan vooral niet om dit bericht door te spelen!

Vacature details