Scholengemeenschap KaBoE - al 212 vacatures ingevuld!

Adresgegevens KaBoE
P. Bontestraat 2
9900 Eeklo
www.kaboe.be
Contactpersoon Geert Cornelis
+32 (0) ( 0) 9 3 77 32 30
+32 (0) ( 0) 4 9 65 68 461
Gemaskeerd email adres
Contactpersoon personeelsdienst Christine Impens
Gemaskeerd email adres

Scholen in KaBoE

School
ContactpersoonKaart met scholen in KaBoE

Legende Basisschool met of zonder () vacatures.
Actieve of niet actieve () sollicitanten.
Hoofdgebouw scholengemeenschap.
Meerdere elementen met hezelfde adres, klik voor meer info.

Vacatures in KaBoE

Vacature voor Onderwijzer in Eeklo

Duur: 6 maanden, van 07/01/2019 tot 30/06/2019
Deeltijds of buiten de normale schooluren
Ter ondersteuning van onze anderstalige nieuwkomers en daarbij aansluitend onze leerlingen die wat meer zorg nodig hebben bij alles wat taalgerelateerd is, zoeken we een leerkracht die tot het einde van het schooljaar wil aansluiten bij ons zorgteam. Je start zo snel mogelijk en je neemt de job op tot het einde van het schooljaar. Je werkt voornamelijk in de derde kleuterklas, het eerste en het tweede leerjaar. De invulling bekijken we periodiek en volgens de noden. De dagdelen waarop je bij ons komt werken, zijn bespreekbaar, maar met voorkeur kom je in de voormiddag bij ons. De deeltijdse job kan aangevuld worden met KRV's zowel op onze school als andere scholen van onze scholengemeenschap wanneer dit mogelijk is. Basiskennis didactiek aanvankelijk lezen is een vereiste. Interesse? Neem dan snel contact op via mail.

Vacature details

Vacature voor Onderwijzer, Orthopedagoog / psycholoog , Paramedisch personeel, Turnleerkracht lager en Zorgcoördinator in Eeklo

Duur: 8 maanden, van 12/11/2018 tot 28/06/2019
We hebben binnen onze scholengemeenschap in Eeklo heel wat korte vervangingen en interims beschikbaar de komende dagen & weken. Wie interesse heeft, al kan je maar 1dag/week vervangen, van harte welkom om je aan te melden. Uitkijked naar je sollicitatie via leen.smets@coltd.be Tot weldra!

Vacature details