Scholengemeenschap De Graankorrrel - al 136 vacatures ingevuld!

Adresgegevens De Graankorrrel

www.degraankorrelwervik.be
Vacatures in De Graankorrel Wervik

Kaart met scholen in De Graankorrrel

Legende Basisschool met of zonder () vacatures.
Actieve of niet actieve () sollicitanten.
Hoofdgebouw scholengemeenschap.
Meerdere elementen met hezelfde adres, klik voor meer info.

Vacatures in De Graankorrrel

Vacature voor Administratief bediende in Wervik

Duur: 8 maanden, van 01/01/2019 tot 31/08/2019
Functie In het kader van de verbreding van de administratieve ondersteuning in het basisonderwijs zijn wij vanaf 1 januari 2019 op zoek naar een deeltijdse administratief medewerker tot 31 augustus 2019. Het te verdelen volume is maximaal 33/36. Mits positieve evaluatie kan een verdere aanstelling, binnen de berekeningen van de onderwijsomkadering, tot de mogelijkheden behoren. Volgende onderdelen kunnen deel uitmaken van jouw takenpakket: - Leerlingenadministratie: - Personeelsadministratie - Financiële administratie - Materiële en logistieke administratie - Algemene schooladministratie - Ondersteuning van administratieve taken van de directeur Je wordt aangesteld en verloond volgens de wettelijke barema’s van het ministerie van Onderwijs. Profiel We verwachten dat je:  discreet omgaat met de jou toevertrouwde informatie en dossiers.  discreet omgaat met informatie over ouders, leerlingen, personeel.  vlot overweg kan met MS Office (minstens Word, Excel) en Google Drivetoepassingen  de Nederlandse taal goed machtig bent, kennis van Frans en Engels is een pluspunt.  bereid bent om je volledig in te werken in de toepassingen van de verschillende administratieonderdelen (o.a. Informat) en de daaraan gelinkte omzendbrieven.  communicatief bent en resultaatgericht werkt.  administratief nauwkeurig bent en je werk efficiënt organiseert.  sterk bent in het opvolgen van lopende zaken.  als lid van een team kan functioneren. Jobgerelateerde competenties  Personen onthalen en hun vraag identificeren.  Administratieve dossiers samenstellen: Gegevens bundelen, de actualisatie van gegevens opmaken, terugzendingen of aanmaningen controleren…  Telefonische oproepen aannemen: Doorverbinden naar de gevraagde gesprekspartners, een boodschap noteren,…  Documenten coderen, klasseren en archiveren.  De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen.  Bestellingen plaatsen.  Briefwisseling registreren, sorteren. Persoonsgebonden competenties  Omgaan met stress  Resultaatgerichtheid  Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit)  Regels en afspraken nakomen  Creatief denken (Inventiviteit)  Contactvaardig zijn  Zelfstandig werken  Klantgerichtheid  Leervermogen hebben  Zin voor nauwkeurigheid hebben  Plannen (= ordenen)  Samenwerken als hecht team Werkrooster Het weekrooster wordt vastgelegd in overleg en in samenspraak met de directie.

Vacature details