School 'BuBaO Triangel'
Al 6 vacatures ingevuld!

Adresgegevens BuBaO Triangel
Instellingsnr: 027185
Molendreef 16
9920 Lovendegem
dvcdetriangel.be
Contactpersoon Nancy De Roo
+32 (0) ( 0) 9 3 70 72 16
+32 (0) ( 0) 4 7 28 74 212
Gemaskeerd email adres
Scholengemeenschap De Groeve
Oude Staatsbaan 64
9930 Zomergem
www.sgdegroeve.be

Vacatures in BuBaO Triangel

Vacature voor Administratief bediende, Onderwijzer, Orthopedagoog / psycholoog , Paramedisch personeel, Turnleerkracht lager, Zorgcoördinator en Kleuteronderwijzer in Lovendegem

Nancy De Roo
Gemaskeerd email adres
Gemaskeerd nummer

BuBaO Triangel - Lovendegem
+32 (0) 93 70 72 16
Duur: 10 dagen, van 20/02/2018 tot 01/03/2018
Ben jij een leerkracht of therapeut? Wil jij ondersteuner worden voor schoolteams, leerkrachten en kinderen of jongeren ? Woon je in de regio Deinze - Meetjesland? Ondersteuningsnetwerk NEOn+ ( regio Deinze – Meetjesland) verspreidt, in het kader van het aanleggen van een wervingsreserve “ondersteuner van leerlingen met specifieke onderwijsbehoeften in het gewoon onderwijs”, onderstaande vacature. *Je opdracht: In de uitrol van het M-decreet zijn vandaag ondersteuningsnetwerken (ON) opgericht om scholen gewoon onderwijs te ondersteunen in hun groeipad naar inclusief onderwijs. NEON+ is een ON. Ondersteuners werken binnen het ON en bouwden hun ervaring op in het buitengewoon onderwijs en/of zijn ervaren therapeuten en/of ervaringsrijk in de aanpak van specifieke leer-, lees- en rekenproblematiek. *Voor wie? Leerlingen met een lichte verstandelijke beperking (type basisaanbod), leerlingen met autisme (type 9), leerlingen met spraak - en taalstoornis (type 7 STOS) en leerlingen met emotionele gedragsmoeilijkheden (type 3). Vanuit deze onderwijsbehoeften worden scholen gewoon onderwijs ondersteund in het formuleren van doelen en redelijke aanpassingen bij de leerling (kleuter-, lager of secundair onderwijs) en ondersteuningsbehoeften voor de leerkracht en of het schoolteam. *Ons aanbod? Het betreft een opdracht van 22/22 of deeltijdse opdrachten. *Interesse ? Voor meer informatie over de job inhoud kan je terecht bij Geert Van de Vijver, pedagogische begeleider competentieontwikkeling. Contact via : geert.vandevijver@katholiekonderwijs.vlaanderen * Hoe solliciteren? via mail: Geert.vandevijver@katholiekonderwijs.vlaanderen We hechten veel belang aan een uitgebreide motivatie waarin je aangeeft hoe jouw ervaring aansluit bij het profiel van deze functie. *Selectie? Indien we je op basis van je cv en motivatie selecteren, nodigen we je uit voor een gesprek.

Vacature details

Vacature voor Onderwijzer en Orthopedagoog / psycholoog in Lovendegem

Nancy De Roo
Gemaskeerd email adres
Gemaskeerd nummer

BuBaO Triangel - Lovendegem
+32 (0) 93 70 72 16
Duur: 4 maanden, van 20/02/2018 tot 30/06/2018
Deeltijds of buiten de normale schooluren
Ben jij een leerkracht of therapeut? Wil jij ondersteuner worden voor schoolteams, leerkrachten en kinderen of jongeren ? Woon je in de regio Deinze - Meetjesland? *Je opdracht: In de uitrol van het M-decreet zijn vandaag ondersteuningsnetwerken (ON) opgericht om scholen gewoon onderwijs te ondersteunen in hun groeipad naar inclusief onderwijs. NEON+ is een ON. Ondersteuners werken binnen het ON en bouwden hun ervaring op in het buitengewoon onderwijs en/of zijn ervaren therapeuten en/of ervaringsrijk in de aanpak van specifieke leer-, lees- en rekenproblematiek. *Voor wie? Leerlingen met een lichte verstandelijke beperking (type basisaanbod), leerlingen met autisme (type 9), leerlingen met spraak - en taalstoornis (type 7 STOS) en leerlingen met emotionele gedragsmoeilijkheden (type 3). Vanuit deze onderwijsbehoeften worden scholen gewoon onderwijs ondersteund in het formuleren van doelen en redelijke aanpassingen bij de leerling (kleuter-, lager of secundair onderwijs) en ondersteuningsbehoeften voor de leerkracht en of het schoolteam. *Ons aanbod? Het betreft een opdracht van 17/22 opdracht. *Interesse ? Voor meer informatie over de job inhoud kan je terecht bij Geert Van de Vijver, pedagogische begeleider competentieontwikkeling. Contact via : geert.vandevijver@katholiekonderwijs.vlaanderen * Hoe solliciteren? via mail: Geert.vandevijver@katholiekonderwijs.vlaanderen *Selectie? Indien we je op basis van je cv en motivatie selecteren, nodigen we je uit voor een gesprek.

Vacature details

Vacature voor Kinderverzorger in Lovendegem

Nancy De Roo
Gemaskeerd email adres
Gemaskeerd nummer

BuBaO Triangel - Lovendegem
+32 (0) 93 70 72 16
Duur: 21 dagen, van 19/02/2018 tot 11/03/2018
Deeltijds of buiten de normale schooluren
Op zoek naar werk als kinderverzorgster of opvoedster? *Een 5-tal jonge kinderen met een verstandelijke beperking helpen bij het middagmaal, verzorging, nabijheid tijdens een middagdutje, ... *Huishoudelijke taken zoals afwassen, eten opscheppen, kledij ordenen, ... *Begeleiden van leerlingen bij taakjes zoals refter vegen, ... Vereisten : * Interesse voor het werken met kinderen met een beperking *Ervaring met kinderen *Zelfstandig kunnen werken *Oog voor orde, netheid, hygiëne en veiligheid *Soepel wat betreft werkuren, telkens tijdens de middag van 11.15 tot 14.15u *Fysisch in staat de verwachte taken uit te voeren zoals het dragen van jonge kinderen Wij bieden : * Tewerkstelling 4 dagen in de week tijdens de schooldagen, niet op woensdag *Contract van 19 02 2018 tot 11 03 2018, vermoedelijk met verlenging *Een boeiende en afwisselende job in een aangename werkomgeving *Toffe collega's waar je uitleg kunt aan vragen Bent u geïnteresseerd of wenst u meer inlichtingen omtrent deze vacature, neem dan zo vlug mogelijk, contact op met : Nancy De Roo – directie basisschool de Triangel ( 09/370 72 16 ) die dan samen met u verdere afspraken maakt. Liefst via mailing : Nancy.deroo@dvcdetriangel.be

Vacature details

Vacature voor Begeleid(st)er voor bus in Lovendegem

Nancy De Roo
Gemaskeerd email adres
Gemaskeerd nummer

BuBaO Triangel - Lovendegem
+32 (0) 93 70 72 16
Duur: 2 maanden, van 26/01/2018 tot 31/03/2018
WAT ? Begeleiden van personen met een beperking De informatie doorgeven aan de betrokken school en ouders Het doen en laten op en rond het voertuig in goede banen leiden VOOR WIE? We kunnen steeds beroep op je doen om in te springen voor de vervanging van ochtendritten en/of avondritten (wegens afwezigheid van een personeelslid). Telefonische bereikbaarheid ’s morgens vanaf 5u30. De duur van een rit varieert in de ochtend tussen 6.45u - 9.00u en ’s avonds tussen 15u45 tot maximum 19u. We werken met vervangingscontracten en op termijn is er eventueel een mogelijkheid tot een contract van bepaalde duur.

Vacature details
Legende Basisschool met of zonder () vacatures.
Actieve of niet actieve () sollicitanten.
Hoofdgebouw scholengemeenschap.
Meerdere elementen met hezelfde adres, klik voor meer info.
Lijst met scholen